fredag 15 april 2011

Påskfint

Efter en lite lagom stressig vecka har jag äntligen lyckats både varva ner och varva upp igen. Husmorsgymnastiken igår kväll gjorde susen för både kroppen och hjärnan. 

Mycket mackor, makaroner, köttbullar och korv har det blivit. Inget nytt i inredningen och inget direkt intressant som har hänt. Med andra ord: Inte så mycket att blogga om.

Men idag har jag tagit mig i kragen och fått lite gjort här hemma. Min kära svärmor hade med sig penséer idag, så jag planterade några i krukorna utanför verandan.
Även om resten på verandan ser ut som skit så är ju i alla fall krukorna (som jag fått av min kära pappa) och blommorna fina.
Sen tog jag med barnen och plockade påskris bakom ladugården. De var alldeles uppspelta för de fick påskägg att hänga i riset i onsdags och har sett fram emot det här sedan dess. Vi plockade björkris och hittade några vitsippor. Barnen fick också varsin kvist av något annat träd som jag tyvärr inte kan namnge. Vi får se vad det blir för blad som kommer fram.

Resten av dagen kommer jag nog att ta det lugnt. Lite fredagsmys med barnen och sen en film eller något annat mys med gubben. I morgon blir det festligt värre men det får jag skriva om en annan gång.

Ha en riktigt mysig fredag!

5 kommentarer:

Emilia sa...

Så påskfint det blev - tänkte ta tag i vårt påskpyssel i helgen, barnen vill gärna placera ut sina förskolepysslade alster...

martina sa...

Håller med ovanstående, jättefint! Ska plocka påskris i helgen när vi är i huset. Barnen älskar o hänga upp alla påsksaker i det. Däremot har det inte kommit hem några egenpysslade alster än, jättesynd verkligen...hkrm.

Fröken Fridh sa...

Låter ju bra det där med jordgubbarna. :D En midsommar helt utan jordgubbar låter ju inget vidare direkt.
Får göra som du säger, hålla ögonen öppna och vara uppmärksam på eventuella utslag etc.

Tack :D
Jo i lördags efter en igångsättning och slutligen akutsnitt så kom hon fram :D <3

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Jag har köpt lite vårblommor som jag ska försöka plantera idag. Jag måste också plocka in vitsippor. Jag saknar små barn som kommer in med små blombuketter.
Ha en fin dag!
Kram Anette

Barnens Hjältar sa...

Vad mysigt, vi har med plockat påskris, skall plocka fram lite annat pynt imorgon tänkte jag.
Tack för din snälla kommentar förresten :-)
Trädkojan här ovan blev kanonfin! Vilken färg skall ni måla den i? Samma som huset kanske?
Sov gott nu då!