fredag 8 april 2011

Mc-premiär

I dag var det dags att besikta gubbens motorcykel och jag fick följa med. Barnen lämnade vi hemma med mina kära svärföräldrar. Härligt att komma ut på en liten åktur i vårsolen. Inte lika härligt att det regnade och blåste kallt på hemvägen dock. Men det är smällar man får ta.
Jag har också hunnit med att byta till sommardäck på "min" bil (vår V70 som går på gas). Det var första gången jag bytte däck på en bil. Jag har inte haft körkort så länge, så det har blivit att gubben tagit hand om det mesta med bilarna. Om det nu är någon ursäkt. Annars får jag skylla på att jag är lat eller åtminstone lite bekväm av mig. Men nu när jag vet hur man gör (det var inte alls svårt) så kan jag göra det själv framöver.

Sen har jag varit på zumba med jobbarkompisarna. Inte fel att ha en instruktör på samma jobb som fixar gratis prova på-pass åt oss! Nu har jag bara en timmes träning (eller 6 km) kvar denna veckan för att komma upp i maxpoäng i tävlingen vi är med i på jobbet.

Ha en fin fredagskväll!

4 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Smyger in och viskar att du hade rätt! 8 april en tös på nästan 4 kg!

Henrik Olsson sa...

Bra gjort att fixa däckbytet själv! :)

Sv: Jag höll på att blåsa av vägen igår när jag åkte moppe! Lyckligtvis blåser det mindre idag!

nurseblog sa...

Vad härligt det låter med en åktur i vårsolen!
Jättebra gjort att byta däck själv, det är så lätt att man låter bli att göra vissa saker om det finns någon i ens närhet som kan det bättre och brukar göra det.
Det är en sådan skön känsla att kunna själv!

Remsan sa...

Åh, så underbart med en tur på hojen! Vi har inte haft MC sedan vi fick barnen, men i framtiden kanske...
Vi har haft en liknande tävling på jobbet. Väldigt effektivt att få fler att röra på sig. Man taggar varandra.