söndag 27 februari 2011

Bowling med brudar

Gubben och barnen åkte iväg på kalas på eftermiddagen så jag hade god tid på mig att göra mig i ordning ifred. Sen var jag färdig en stund innan jag skulle bli upphämtad så då hann jag ta lite "fjortiskort" på mig själv.
Vår bowlingkväll började med att de ringde från bowlinghallen och undrade varför vi inte hade kommit än. Tydligen skulle vi ha dykt upp en timma före utsatt tid och äta tacobuffé innan vi började bowla. Vi hade fått uppfattningen att tacobuffén serverades efter bowlingen. Men de tog på sig ansvaret för missförståndet, sparade mat åt oss och lät oss få en och en halv timmas bowlingtid från det att vi ätit färdigt. Maten var jättegod (förutom guacamolen som måste varit sådant där klet man köper på burk). 
Dags att investera i lite nya skor snart kanske?
Sen visade det sig att de inte tog kort. Jag som inte hade ett öre kontanter i plånboken. Innan hade jag funderat på om jag skulle ta ut pengar. Men eftersom jag det senaste året blivit dumförklarad varje gång jag frågat i en affär ifall de tar kort, så lät jag bli. Som tur var kunde jag låna pengar av en av tjejerna som var med.
Förutom att första serien började riktigt uselt för mig så var det en riktigt trevlig kväll. Mot slutet blev det både strikear och spärrar som höjde snittet lite för mig. Jag blev lite sugen på att gå ut och dansa men det var inte så många fler som ville det så det får vi ta en annan gång.
Skönt att komma hem i tid med, så hann jag umgås lite med gubben också innan det var sovdags.

Nu är det snart måndag och jobbvecka igen.

Ha en bra vecka alla fina läsare!

1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Ja men det ser ut som en toppenkväll! Snygg du är i håret!
Ja det är sant, man skriver kanske inte om sina halvfabrikatmiddagar i bloggen..haha
Ha en fin start på veckan nu!!