måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag

Idag är jag ledig från jobbet. Det är sportlov nu och eftersom det varit mycket för barnen i helgen så passade jag på att ta en semesterdag. Visserligen är det extra kul att jobba på fritids när det är lov men jag får nöja mig med tisdag, onsdag och torsdag detta lovet.

Dagen till ära har barnen och jag bakat hjärtmuffins med sockerglasyr och hjärtströssel. Att köpa en massa presenter och så är inte direkt något jag brukar hålla på med den här dagen. Då tycker jag det är bättre att visa de man tycker om att de är omtyckta. Kanske skriva några uppmuntrande ord på ett kort eller ge en komplimang.

Denna brickan med nybakade muffins tillägnar jag alla mina läsare! Tack för att ni tar er tid att titta in här då och då!
Sen finns det några läsare som är liiite mer speciella än andra. Jag tänker först på två bloggare som brukar vara extra flitiga på att kommentera mina inlägg. Eftersom jag inte har hundratals av läsare per dag så betyder kommentarerna väldigt mycket för mig. Jag blir så uppmuntrad och inspirerad när jag ser att någon tagit sig tid att skriva en rad eller två.
Skicka gärna muffinsen vidare!

Nästa muffins går till de som jag har glädjen att ha i mitt liv även utanför bloggosfären. I första hand är den till min gubbe, mina barn, mamma, pappa, syrran och mina svärföräldrar. Men också till alla andra släktingar och vänner där ute. Börjar jag skriva namn kommer jag säkert att glömma hälften men ni vet ju vilka ni är. Alla barndomsvänner, gamla vänner från folkhögskoletiden och högskoletiden, alla Jönköpingsvänner, Angela och Anna D såklart, jobbarkompisarna och så alla härliga Haurida- och Viredabrudar... Som sagt jag försöker undvika att nämna namn så blir ingen glömd.
Håll till godo och skicka den gärna vidare!

Ha nu en riktigt bra alla hjärtans dag och glöm inte bort att det finns alltid någon som tycker om dig!
Vi är oftast bara alldeles för dåliga på att tala om det för varandra!

6 kommentarer:

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag tackar så hemskt mycket för detta!

Ha en underbar dag!

Emilia sa...

Tack! Muffinsen ser läckra ut (själv har jag gjort kärleksmums dagen till, inte lika färsprakande men goda) Ha en underbar alla hjärtans dag och ett härligt lov på jobbet ;-)

Maria i Falkenberg sa...

Tack och kram för hjärtat min lilla godistös!

martina sa...

Väntar med spänning på nåt roligt recept från dig då ;-) Muffinsarna såg riktigt goda ut, vi gjorde semlor, ganska gott det med. Ha en mysig alla hjärtans-kväll du med!! Kram!

Barnens Hjältar sa...

Åh vad gullig du är vad jag blir glad!!
Det var en verkligt fin gest! Jag tar gladeligen emot muffinsen och skall dela vidare den redan ikväll :-)

Ragnvi sa...

Morning! Jag hittade hit till godsakerna via Barnens Hjältar...trevlig blogg du har! Återvänder gärna!
Kramen!
Ragnvi