måndag 14 maj 2012

Nej...

...jag är inte nöjd med årets prestation på Vår-Ruset.


Men så är det ganska svårt att springa förbi en vägg av gående människor och väldigt långsamt joggande människor. En vägg som aldrig tycktes ta slut... Jag minns att jag sicksackade förbi folk med barnvagnar, stora Ikea-kassar och paraplyer förra året. Men då gick det i alla fall att ta sig fram.

Annars tycker jag det gick bra. Jag tog inte ut mig om man säger så. Och mot slutet lättade det upp lite så jag kunde "spurta". Tyvärr räckte det inte till att slå förra årets tid. En minut längre tog det. Men jag tar inte åt mig utan skyller allt på "väggen".

Tur att sällskapet var trevligt och att picknickpåsens innehåll smakade bra. Kanske är det just det som är själva grejen med det här. Vill man springa "fort" finns det väl andra lopp att vara med i.

Nu ska jag ta en dusch!

4 kommentarer:

Helenas Hem sa...

Jag har också anmält mej, men det är inte förrän 23 maj här.
Jag blir faktiskt irriterad på att de som ska GÅ ställer sej längst fram, varför lixom?

Det här året ska jag gå/springa/lunka och mest njuta av vänner och picknick! :)

Remsan sa...

I Halmstad hade de olika startfållor, även om det bara hjälpte delvis. Jag vet att många tycker att de kan stå/starta vart de vill för det inte är en tävling, men lite irriterande är det när man vill springa.

Emilia sa...

Du får anmäla dig till annat lopp - tur att picnicen smakade istället ;) Får Eliam och jag komma till din födelsedag?...

Yohanna i Las Palmas sa...

Men hejja vad duktig du var som ställde upp i alla fall. Jag är alergisk mot att springa ;)

Hälsningar
Yohanna
som skickar med en länk:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/may/real-life-fafanga.html