onsdag 2 maj 2012

Hårdrock och kosläpp

I år hälsade vi våren välkommen på ett lite annorlunda sätt.

Valborg firade vi i Falkenberg tillsammans med en gammal klasskompis och vän till mig och hans kompisar:http://www.hardroxbandet.com/

Lätt den trevligaste aktivitet man kan ägna sig åt en Valborgsmässoafton. En bra konsert med mycket känsla och många gitarrsolon. Bara hårdrock. Inget annat. Tack Mattias och ni andra för en mycket trevlig kväll!

Sedan blev det plötsligt första maj på bara några timmar. Det firade vi med kosläpp för hela familjen. Och för en stor del av Falkenbergs (med omnejd) barnfamiljer också tydligen...Det var gården Kullsgärde i Falkenberg som bjöd på kosläppet. Läs mer om det här.

Sedan var vi en sväng in till stan och fick se första maj-tåget med. Det fick jag inga bilder på dock. (Jag och mamma satt och drack finkaffe på The Lounge då).

Hoppas ni haft ett trevligt valborgsfirande. Nu är det bara att jobba några dagar igen. I dag ska jag introducera skolavslutningssångerna för tvåorna och treorna. Då vet man att sommaren snart är här!

5 kommentarer:

jessica sa...

Har aldrig varit på "kosläpp", verkar kul... får ta det i hälsingland ngn gång=))
Tack för länk!!

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Låter ju super skoj! Har hört talas om något sånt tidigare hi hi kul med lite annorlunda grejer. :)

madelein - mamma till sex sa...

Det ser så härigt ut vid kosläpp :-)
Vi har verkligen haft fantastiska dagar måste jag säga :-)

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Grannen har inte släppt ut sina kor än.
De brukar alltid rymma en gång per sommar;)
Tänk när en stor ko kom gående på vår lilla grusväg. Hon såg ut som tjuren ferdiland hon lunkade så sakta och luktade på blommorna.
Kram Anette

kaffehörnan sa...

Släpp korna fria
snyggt