fredag 25 maj 2012

Jag samlar på guldstunder...

...och nästan hela den här dagen har varit en enda lång guldstund. Jag har varit inne i stan på Jönköpings marknad med barnen. Vädret har varit underbart och barnen har varit glada (nästan hela tiden). Vi har gått runt och tittat på människor, köpt lite kläder, åkt karusell, köpt ballonger, suttit i gräset i parken och ätit godis. Bestämt oss för att stanna lite längre och suttit i parken igen och lyssnat på musik och ätit langos. Massor har vi gjort men hela tiden har vi tagit det lugnt. Den här dagen behövde jag verkligen. Jag tror jag sparar den på en bra plats i hjärnan, så kan jag ta fram den vid behov framöver.


Enda saken jag köpte till mig själv var den här hjärtformade saken. När jag köpte den (för 20 kr) trodde jag det var ett kakfat men när jag kom hem kom jag på att det nog mer skulle vara till prydnad, kanske till blockljus eller något. Jag bestämde mig i alla fall för att det skulle användas till tomater.

Trevlig helg alla!

3 kommentarer:

Freja sa...

Det blev ett väldigt fint tomatfat! En sådan dag önskar jag mig i morgon, då ska jag gå på vårmarknad och bara strosa runt!

Remsan sa...

Så härligt! Faten är ju användbart till en massa. Till tomater passar det perfekt!

Anna smyger in.. sa...

Himmel jag visste väl att du med är en samlare..härligt..