torsdag 7 juli 2011

Hälsningar från Falkenberg

Här kommer en hälsning från vår underbart härliga tv- och datorfria minisemester i Falkenberg.

 

Nu kommer jag väl sitta vid datorn hela kvällen eftersom jag inte varit uppkopplad på fyra hela dagar...

Men jag ska faktiskt ta och springa en runda med. Mitt nya avtal med mig själv inför semestern innebär att om jag tränar minst fem dagar i veckan så gör det inget om det slinker ner en glass eller två. Eller en after eight-kladdkaka för den delen...

För den nyfikne så kan träningen bestå av antingen en 20-30 minuters joggingrunda, en timmes stavgång, ett cirkelträningspass eller träning med gymboll framför tv:n med Blossom i 30-45 minuter, 15-30 minuter framför tv:n med Paolo Roberto (och då menar jag träning och inget annat) eller en cykletur på 30-60 minuter. Ja, och så räknar jag hembygdsföreningens tipspromenad på söndagar som träning också. Det är ju faktiskt en promenad det med. Så det är ingen hårdträning jag håller på med. Bara ett sätt att inte sluta röra på mig så kroppen fortsätter att må bra under semesterveckorna.

Har ni några avtal med er själva inför semestern?

5 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Ja man måste unna sig lite gott annars blir det rena döden att träna och hålla på. Jag funderar på att köpa en crosstrainer för det är det enda jag tyckt varit roligt när jag tränat på gym :P

Mårtenssons kök sa...

Så klart man måste röra på sej, låter som en sund träningsinställning du har! Håkan får motion på sina dagliga cykelturer till jobbet, 2 ml tur o retur, och sedan är han ju på språng i affären hela dagen. Anki jagar barn på jobbet så där sits det inte heller för mycket:)
Avtalet vi gör inför semestern är att vi ska njuta så mycket som möjligt, vila upp oss, äta och dricka gott och bara ha det underbart skönt!

Henrik Olsson sa...

Hoppas att det går bra för dig med träningen - för min semesterträning sket sig från första dagen! :P

Remsan sa...

Jag vill och försöker träna eller springa tre dagar i veckan. Cyklar dessutom överallt. Men jag får lov att erkänna att på sommaren klappar hjärtat mer för rose' än träning, hi hi.

Barnens Hjältar sa...

Ja, det kändes bra att de var så snabba på att ta ansvar. Vem vill ha hårdplast i brödet :P
De skrev att de skulle kompensera och det är ju alltid trevligt :-)