tisdag 16 april 2013

Omprioriteringar

Som ni kanske märkt har jag uppdaterat bloggen lite mer sällan den senaste tiden. Det är mycket annat som upptar mina tankar just nu och det faktum att jag inte är ledig fredagar den här terminen gör nog sitt till det hela.

Det är inte så att jag mår dåligt på något sätt, bara att jag omprioriterat tiden lite. Min plan är att ha kvar bloggen. Jag är inte riktigt beredd att ge upp den. Dels för att jag gillar att skriva och dela med mig av mina tankar men också för alla nya spännande kontakter den bidragit till med andra bloggare. Jag uppskattar verkligen alla er som besöker min blogg och kommenterar. Min förhoppning är att jag också ska fortsätta besöka era bloggar. Dock kanske inte lika ofta som förut.

Någon kanske undrar vad det är som tar sådan tid och håller mig borta från datorn. Framförallt är det barnen. De är bara små en gång och jag vill inte vara mamman som satt vid datorn hela deras uppväxt. Sedan, när barnen somnat på kvällarna vill jag gärna ägna lite tid åt min älskade gubbe och inte vara den som valde datorn istället för kärleken.


Ett annat stort intresse som fått ta lite mer plats den senaste tiden är musiken. Vi träffas en del och repar med mitt band Belta53 och jag försöker att skriva lite nya låtar. Än så länge har vi en spelning inbokad i vår men hoppas på åtminstone en till, gärna fler i sommar. Gilla oss GÄRNA på facebook och skriv gärna var ni skulle vilja se oss spela! www.facebook.com/Belta53 Sök på oss på YouTube om du vill höra hur vi låter.


Jobbet tar självklart upp en del av min tankeverksamhet också. Jag brukar säga att jag har världens roligaste jobb och jag har också turen att ha världens bästa kollegor. Därför känns det roligt att fundera ut nya och roliga sätt att jobba på. På bilderna nedan har jag dragit ihop ett gäng kollegor och överraskat barnen med ett extranummer i den traditionsenliga fritids-melodifestivalen som inträffar på påsklovet varje år (jag på trummor).Ytterligare en del som tar tid i mitt liv är träningen. Just nu pågår den årliga tävlingen i kommunen där jag jobbar. Fem timmar i veckan ska man träna för att ha chans att vinna. Som vanligt siktar mitt lag på vinst och jag tränar som aldrig förr. Jag har till och med satt ihop ett eget gympapass à la friskis och svettis, som jag kör hemma om jag inte hinner åka iväg och träna. Mycket kul att känna att det fungerar men också ganska tidskrävande...

Så, då har jag varit lite personlig. Tack alla läsare för att ni finns! Hoppas ni kommer fortsätta att titta in hos mig på gården. 1-2 gånger i veckan tänkte jag försöka att uppdatera i fortsättningen.

Ha det gott!

6 kommentarer:

Frida sa...

Vilka härliga bilder, speciellt den sista! Har glömt att kolla på bilderna från melodifestivalen....

Yohanna i Las Palmas sa...

Jag har också fått ta och tänka till lite angående detta med datortiden.
Det är inte alltid så lätt.

Men jag skickar påminnelse ändå så får du känna säja ifrån ;)
Nu är det dags igen att spåna:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/april/real-life-skor-2.html

Hälsningar
Yohanna

Ann-Mari sa...

Klokt! Det viktigaste skall komma först. Jag är ändå glad över att du bara trappar ner på inläggen, men fortfarande dyker upp!
Lycka till i tävlingen!
kram
Ann-Mari

leowa sa...

Johanna, du är som vanligt klok och förståndig. Bra val! Jag stöttar dig!

Emilia sa...

Jag uppdaterar inte heller min blogg så ofta nuförtiden, inläggen dyker upp när de dyker upp ;) Lycka till med träningstävlingen!

Yohanna i Las Palmas sa...

Hälsningar
Yohanna
som skickar med en länk om nån skulle vara sugen på att hänga på denna veckan:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/april/real-life-vilodag-2.html