torsdag 11 april 2013

Göteborg

Förra helgen var gubben och jag i Göteborg. Min fina man hade bokat in oss på en föreställning med Anders och Måns och övernattning på hotell. Det var ett välkommet avbrott i vardagen som vi verkligen behövde. Vi gillade båda Anders och Måns redan när de sände radio på p3. Deras humor är liksom smart på något sätt och jag gillar deras stil.  Primater med topplån hette föreställningen och det blev som väntat många skratt.


Utöver föreställningen var det två affärer som besöktes: Shock (såklart!!!) och Carlings, för lite inköp av kläder till oss båda. Ingen av oss gillar egentligen att shoppa men när det gäller bandtröjor och lite annat smått och gott, som är svårt att hitta någon annanstans än på Shock, gör jag gärna ett undantag.

Efter Primater med topplån blev det ett besök på Rockbaren. Jag hade faktiskt aldrig varit där innan, så det kändes kul att få ett tillfälle att gå dit. När vi stod utanför och väntade på att få komma in var det några andra som stod där och sjöng Eddie Meduza för glatta livet. Då funderade vi på om vi eventuellt var kvar på landet i Småland och inte i stora staden Göteborg som vi trodde...

Men när vi kom in var det rock som gällde. Kul med så många "rockmänniskor" på samma ställe och bara bra musik i högtalarna. Visserligen kände vi att vi eventuellt höjde medelåldern en aning på stället men vi fick en väldigt rolig kväll som avslutning på en bra dag tillsammans.

Innan vi åkte hem på söndagen tog vi en kaffe vid grillen på Heden. Jag hade tänkt mig att det skulle kännas mer vårigt och inte blåsa isande vindar. Fast solen lyste i alla fall och det är ju alltid något...

6 kommentarer:

Freja sa...

Jag brukar oxå besöka Shock när jag är i Göteborg!

Maria i Falkenberg sa...

Så kul att höra att ni fick en god helg i Götet!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det låter som en trevlig resa! :)

Hönan Anna sa...

Man behöver göra såna avbrott i vardagen ibland. Jag och maken var i Sthlm för nån månader sen och kollade in Ugglas show! Vi försöker komma iväg ensamma iaf en gång varje halvår för att bara ta hand om varann och bli bortskämda av all service!
Skönt när det börjar bli vår och msn kan sitta ute också!

madelein sa...

Låter som ni haft det jättebra!!

leowa sa...

Det är alltid kul att komma till Göteborg. Roligt att det blev en bra helg för er.