fredag 31 december 2010

Gott nytt år!

Vill bara passa på att önska alla ett riktigt gott nytt år. Det är inte jättemånga som tittar in här men betydligt fler än jag hade räknat med när jag startade den här bloggen för drygt en månad sedan. Tack så mycket kära ni för att ni tar er tid att läsa då och då och ett litet extra tack till er som skriver kommentarer! Det är alltid roligt att få respons på det man skriver.

Såhär blev det italienska lantbrödet. Inte så illa i alla fall med tanke på hur degen såg ut i går kväll. Hoppas det smakar bra också.
Sen har jag passat på att duka bordet lite i förväg så jag slipper springa och stressa med det precis innan gästerna kommer.
Jag utgick ifrån mönstrade muffinsformar från Ikea och funderade på om man kunde göra något fint med dem. Blockljus, värmeljus och små krukväxter blev det jag fastnade för.

Jag äger inga servettringar men när jag tittade in på Helenas hem och såg hennes fina juldukning, såg jag att det går ju lika bra att använda snöre. Jag trädde pärlor på det för att det skulle se lite festligare ut.

Hoppas nu att ni alla får en riktigt bra nyårsafton - festlig eller mysig eller vad som nu passar er bäst!

Gott Nytt År!!!

5 kommentarer:

Maria i Falkenberg sa...

Mums vad gott det låter! Dukningen blev jättefin! Gott nytt blogg-år, gumman!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Gott nytt år! :)

Anonym sa...

Prövar att kommentera....

anna

Anna Brinkmann sa...

Funkar, jippie!!!
Shit vilken fin dukning du hade gjort. Du kanske kan ge lite tips ;-)

Maten sag jättegod ut, potatistartan maste jag prova att göra. Älskar soltorkade tomater, pesto och egentligen allt som fanns med.

Kram anna

Ansibecki sa...

Hej Anna! Vad kul att höra från dej här på bloggen! Vi kan väl ta en matlagningskväll ihop nån gång. Har en känsla av att du har en del att lära mej med! :) kram