söndag 23 september 2012

Grejarhelg

Helgen som varit har vi grejat en del med lite allt möjligt. Barnen har fått handla leksaker för pengar de sparat (födelsedags- och julklappspengar och sådant de tjänat när de gjort vissa enklare hushållssysslor). Vi har också köpt in lite saker till barnens nya rum. Gubben har jobbat i sonens nya rum. Jag har testat lite nya maträtter och bakverk, samt pysslat lite med inredning till barnens nya rum. Ja, en second hand-runda på egen hand fick jag till i lördags med. Sen har vi träffat lite trevligt folk också. Mycket är det som ska klämmas in på de där stackars helgerna...

Fyndet jag är mest nöjd med.
25 kr på Bra & Begagnat i Huskvarna.
Lite av grejerna vi köpt till barnens rum.
Barnen har också pysslat med grejer till sina nya rum.
En före-bild på vad gubben jobbat med.

Mer om helgens aktiviteter kommer i olika inlägg här på bloggen framöver.

Sist vill jag bara passa på att tacka er alla fina läsare som tittar in här då och då. Just nu är det ganska mycket på gång både hemma och på jobbet och det känns som jag knappt hinner med mig själv ibland. Jag har försökt prioritera lugna stunder då jag kan umgås med barnen och gubben snarare än att sitta vid datorn. Därför har jag inte hunnit titta in hos er andra bloggare lika ofta som vanligt. Lite tråkigt är det, för det har blivit en trevlig vana att kolla hur ni har det. Samtidigt känner jag att familjen måste gå först när tiden inte räcker till.

Hoppas ni alla får en fin vecka!

5 kommentarer:

Ann-Mari sa...

Absolut skall familjetiden vara viktigast. Att hälsa på hos andra bloggare borde ju vara som andra vänner, man behöver inte umgås varje dag ;-)
Tyvärr har jag inte lika giltig orsak...skäms lite, men tröstar mig med att dottern ofta sitter bredvid mig när jag spelar på iPhonen...
Kram och ha en fin vecka
Ann-Mari

Freja sa...

Familjen går alltid först! Ta det lugnt, vi finns kvar!

Maria i Falkenberg sa...

Kram, kram!

Emilia sa...

Supersnygg bricka! Ska bli spännande att se mer av barnens nya rum framöver! Kram

Remsan sa...

Vilken fin bricka! En sådant fynd!
Jag hinner inte alltid heller kika in hos alla bloggar jag vill, eller så kikar jag in fast inte hinner lämna någon kommentar. Familjen måste få komma först.
Kram på dig.