fredag 27 april 2012

En dag på stranden

Förra helgen provade jag något jag aldrig testat förut. Axtorp sunhouse hade gratis solning just den lördagen och en god vän till mig hade bokat in oss på ett 70-minuterspass. Jag var kanske lite skeptisk först eftersom jag aldrig varit så mycket för solarier. Att ligga och pressa i solen har heller aldrig varit min grej. Att svettas floder och på köpet få en massa farlig strålning på huden känns inte så lyckat.

Däremot älskar jag att vara på stranden, att känna sand mellan tårna, känna solens värme tillsammans med svalkande vindar från havet och höra vattnet slå mot strandkanten. Det är något visst med att luta sig tillbaka, slappna av, blunda och höra folk runt omkring som småpratar. Man behöver inte höra vad de säger, det räcker att höra att det finns fler i närheten som också njuter av en dag på stranden.

Foto: AJ

Ungefär så kändes det faktiskt på Axtorp. Det enda som fattades var ett hav att bada i. Vi fick uppleva morgonsol, dagssol och kvällssol från väldigt ljusa lampor som inte avger någon farlig strålning. Bara ljus och värme. Sedan var bakgrundsljuden och det trevliga sällskapet inte direkt något minus.

Skulle ni ha vägarna förbi Sandhem den delen av året då det inte är strandväder, kan jag varmt rekommendera en dag på stranden i Axtorp sunhouse. Alltså jag är inte sponsrad av dem eller något. Jag bara tyckte det var en så kul grej att jag ville skriva om det.

Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt skön helg!
Kanske till och med den riktiga solen behagar titta fram bakom molnen...

4 kommentarer:

Freja sa...

Jag tål inte sol så bra, blir bränd även molniga dagar, men det ser riktigt härligt ut!

Remsan sa...

Vilket härligt ställe! Låter som en skön avkoppling.

Freja sa...

Sv: Jodå, det finns några fladdermusörhängen oxå, de får bo med skallarna, jag tror de trivs ihop...

Emilia sa...

Coolt!