lördag 2 juni 2012

Så kan man göra...

...när man har en som bara gillar gula och en som bara gillar vita.


En annan sak jag gjort är att jag nu tagit bort ordverifieringen till kommentarerna på min blogg. Jag har själv tyckt att det börjat bli ganska jobbigt att tyda de där bokstäverna den senaste tiden. Så nu slipper ni det. Bra va?

Hoppas ni får en fin lördag!

4 kommentarer:

Maria i Falkenberg sa...

Vem gillar gulan? Jag gillar inte kokta vitor - stekta går an.

Anna smyger in.. sa...

Stekta ägg..mmmm du det gäller att förse alla med sina önskningar..shit vad jag gjort många rätter när barnen så önskade..psst..jag gör det än idag när dom kliver in här med sina 45:or..ja för den där lilla Ada 38:an hon käkar allt now a days..

Verifieringar är ett gissel..man kan bli lite mer än galen ..men inte hindrar det mig som knapprar så pass lätt på tangenterna..jag märker att jag faktiskt kan utan att titta nu..tänk vad bloggande lär..:)

Freja sa...

Praktiskt att de inte båda bara gillade gulan eller vitan, nu kan de ändå dela på ett ägg! Skönt att ordverifieringen är borta, den har varit så krånglig att jag nästan börjat misstänka att jag är en cyborg...

Yohanna i Las Palmas sa...

Smart!
För det är ett jäkla tjatande hit och dit om gulan, som inte får vara rinnig osv.
;)

Hälsningar
Yohanna
som skickar med en länk om du skulle bli sugen att hänga på:http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/june/real-life-hogar.html