måndag 26 december 2011

Glimtar från julbordet


Granris på bordet är både fint att se på och doftar gott. De två närmsta ljusstakarna har jag ärvt från farmor och farfar. Kandelabern lite längre bort på bordet är från Indiska. Vinglasen har några år på nacken nu men är köpta på Duka.


Duken, bordet och stolarna är ärvda från mormor och morfar.


Jag är inte så bra på det där med servettvikning och äger fortfarande inga servettringar. Enkla spetsband från Ica fick hålla ihop servettrullarna med servetter från Willys. Tallriken är från Ica Maxi och besticken från Ikea.


Rosetterna på ljusstakarna knöt jag med remsor av tyget som blev över när jag sydde upp de "nya" julgardinerna. Jag fick dem av syrran för flera år sedan men har inte orkat sy upp dem förrän  i år. Jag tror de kommer från Indiska.Detta fina julkort i trä prydde julpresenten jag fick av mina elever förra året och det blev en fin dekoration på bordet även denna jul.

Jag hade en väldigt fin julafton med nära och kära. Fortfarande så otroligt tacksam över hur bra jag har det.

Nu önskar jag er alla en god fortsättning på julhelgen vad ni nu tänker hitta på. Jag vet att en del jobbar men då önskar jag er fina dagar på jobbet!

3 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Åh så fint du gjort! Härligt att få umgås med nära och kära

Remsan sa...

Åh, så fint dukat!! Jag ska ha middagsbjudning på onsdag, kan du komma till mig och fixa bordet på tisdag tror du ;-)

Anonym sa...

Tja, snygg blogg! Tänkte tipsa om en sajt som gör att man får fler besökare, funkade för mig på bara 1 vecka typ, regga dig om du har lust :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jbsthlm