söndag 2 juni 2013

Belta53 till Make Musik Sthlm 2013

Nu är det inte så många dagar kvar tills vi äntligen ska få spela live med Belta53 igen. Själva arrangemanget är en stor gatufest i Stockholm baserad på den franska idén Fête de la Musique. Hela Södermalm fylls av band från olika genrer som spelar ute på gatorna. Festen heter Make Musik Sthlm och det är på nationaldagen, torsdagen den 6 juni det händer!

Vi kommer att spela vid Blå Gången (Slussen) kl 13.00. Bor du i Stockholm eller råkar vara där just den dagen skulle jag bli jätteglad om du kom dit och lyssnade lite. Förhoppningsvis får vi med oss ett litet crew som kan hjälpa till att sälja t-shirts och dela ut öronproppar. Det låter ganska mycket när vi kommer igång...

Kolla in Make Musik Shlm's hemsida här: http://makemusiksthlm.com/
Och deras sida på Facebook: https://www.facebook.com/MakeMusikSTHLM?fref=ts

Kolla gärna in vår egen hemsida också! http://www.belta53.se/Nu hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig söndag och en riktigt fin nationaldagsvecka!

8 kommentarer:

Anna Filipendula Rudbeckia sa...

Coolt och häftigt kan jag tro..det hade varit skoj att se..men Sthlm får vänta då båda boysen är i Dubai just nu..annars har jag ju lilleman att besöka i huvudstaden men som sagt nu åker han ner till ökenlandet för en månad hos sin bror.

Tänk jag satte just ärtskott igår..med tanke på att ha dem på macka om nån vecka eller två..jag tycker om att toppa en räkmacka med späda skott :)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Så häftigt! Jag håller tummarna för er på alla tänkbara sätt!

Emilia sa...

Hade kommit om jag kunnat - lycka till!

madelein - sexbarnsmamma sa...

Åh vad kul!! Lycka till!!

Freja sa...

Så kul att få spela på ett sånt event, hoppas ni får en härlig spelning!

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Så himla kul!
Lycka till!
Ha en fin början på veckan!
Kram Anette

Yohanna i Las Palmas sa...

Härligt med musikfestival. Hoppas det blir bra väder och att ni får otroligt kul. Bilder antar jag och hoppas på att vi får se sen ;)

Hälsningar
Yohanna
som skickar med en länk om nån skulle vilja hänga med på veckans utmaning:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/june/real-life-lycka-2.html

Helenas Hem sa...

Men åh vad häftigt!!!
Jag hoppas att ni får en riktigt bra spelning.
Lycka till!

Städningen vi hade kostade 200 kr/timme (avdraget och klart) men skulle jag betala för städhjälp igen så skulle jag nog vilja att de gjorde mer storstädning. Typ gjorde ren ugnen/kylskåpet eller nåt. Sånt tråkigt som tar tid. Det är ju faktiskt så att jag tycker att allt plockande är det värsta och det måste man ju ändå göra.
:)
Kram