fredag 14 juni 2013

Make Musik Sthlm 2013 - Belta53

Här kommer äntligen bilderna från vår spelning på nationaldagen under gatufestivalen Make Musik Sthlm. På något sätt hade vår gitarrist lyckats få dit en grym fotograf som tog en massa snygga bilder medan vi spelade och jag har fått tillstånd att använda dem på bloggen. Fotografen heter Ann-Helen Hoaas och jag rekommenderar henne gärna om någon skulle vara i behov av en fotograf.


Ja, eftersom det här är min blogg så kommer de flesta av fotona att vara på mig. Jag är verkligen imponerad av att en fotograf lyckas ta så många kort på mig som jag är nöjd med. Därför blir detta lite av ett ego-inlägg. Vill du se fler foton på hela bandet går det att göra på hemsidan www.belta53.se eller på vår Facebooksida  http://www.facebook.com/Belta53
Jag har faktiskt spelat idag med, på skolavslutningen, så jag höll mig lite mer i bakgrunden och lät eleverna glänsa. Det gick riktigt bra. De är så härliga mina elever!

Sist vill jag tipsa alla som bor eller befinner sig i närheten av Nässjö att komma och lyssna på oss i morgon. Vi spelar någon gång mellan kl. 11 och 12.30 på Coverfestivalens musiktävling "Do Not Cover". Vid den tiden på dagen är det gratis inträde.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Anna Filipendula Rudbeckia sa...

Himmel så cool du är lilla Beckis jag svimmar nästan. Så kul det måste vara att få röja loss..
Du har en fräck stil som verkligen gör sig fint på bild.Men där inne innerst så vet jag du är väldigt mjuk och go..det ser jag ..jag är expert på att scanna av folk..

Jag har en liten skala som jag placerar in alla jag möter o träffar på.Blixtsnabb är jag..

Hi hi..jo det är säkert..det är ingenting jag säger till någon...jag bara tänker..aha..en etta..typ så här

Annas skala:
Ettorna så pass mjuka fina människor..sådana man känner direkt att man tycker om..

Tvåorna..mmmm härliga..

Treor..ok..men inte mer än så..

Fyror..no no..

Femmor..no way..

Kram på dig lilla ettan.

Freja sa...

Åhh så roligt! Och du spelar ju bas! (eller ser jag helt fel?) Det är ju min stora dröm! Byhålas musikförening ville en gång när jag var ung få till ett "tjejband" och jag skulle få lära mig att spela bas... Men utbildningen gick mest ut på att jag skulle klara av att hålla basen så långt ner som möjligt och se cool ut när jag spelade, så det blev inte så mycket av det där bandet...