torsdag 16 maj 2013

27.54

Efter förra årets fiasko tänkte jag att det där med att springa i grupp nog inte är något för mig. Men sedan kunde jag inte låta bli att anmäla mig när jag fick veta att det fanns en startgrupp med individuell tidtagning. För er som inte hänger med så pratar jag om Vår Ruset.

Fotot är från förra året. Jag hade samma tröja i år...

Tanken var att träna ordentligt under hela våren och förbättra förra årets tid med åtminstone någon minut. Sedan blev jag sjuk och så kom pollenchocken och det blev inte så mycket tränat som jag hade tänkt. Men jag hoppades att lite träning och mycket vilja kanske skulle räcka i alla fall en bit på väg.

Uppvärmning före start. (Foto från Jnytt.se)

Resultatet blev jag smått chockad över. För någon annan är det kanske inget särskilt men för mig var fem kilometer på knappt 28 minuter ett personligt rekord. För tre år sedan hade jag aldrig ens sprungit så långt som fem kilometer.

Uppvärmning före start. (Foto från Jnytt.se)

Jnytt var där och fotade och jag har fått tillstånd av tidningen att använda bilderna. Lite kul att jag lyckades fastna på så många bilder. Se hela bildspelet på http://www.jnytt.se/bildspel/3525

Precis innan målgången. Ser ni mig? (Foto från Jnytt.se)

Men nu är det vila som gäller. Två, tre dagar i alla fall. Sedan är det bara att sätta igång igen. Jag mår så mycket bättre när jag tränar än när jag inte gör det. Och på torsdag ska jag på massage! Lite sådana belöningar då och då är inte fel det heller.

Ha det gott!

3 kommentarer:

Freja sa...

Bra jobbat!

Yohanna i Las Palmas sa...

Gu så duktigt!
Jag tror aldrig jag sprungit mer än 10 meter ;)
Kan KAN inte springa...dödstråkigt ;)

Hälsningar
Yohanna
nu är det dags igen:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/may/real-life-esc-2013-2.html

trollet sa...

Kom in från Yohanna för o kolla inlägget om ESC, men måste stanna till här!! Guuud så duktigt!! Jag springer på tisdag=))