söndag 13 oktober 2013

Härliga höstdagar

Jag njuter fortfarande i fulla drag av att vara ledig från jobbet på fredagar. Helgen blir längre, det går att stoppa in fler aktiviteter och samtidigt ändå hitta stunder att bara njuta. En av den här helgens guldstunder var när jag kom hem från stan igår och välkomnades av att övriga familjen höll på att kratta löv i trädgården.



Det är något speciellt med att vara ute i naturen soliga höstdagar. Alla vackra höstfärger blir liksom ännu vackrare när solen lyser på dem. Sådana här dagar är jag lycklig över att bo på landet.

Något jag skulle ha skrivit i förra inlägget men glömde bort är att mitt band Belta 53 ska spela på BeatMeet i Jönköping nästa lördag. Kom gärna dit och lyssna, ni som bor i närheten eller har vägarna förbi. Det kommer att vara massor av olika band som spelar på olika scener och på uteställena i närheten av tändsticksområdet. Vi spelar på Insikten som ligger i Kulturhuset, kl. 23.20-23.45. Efteråt stannar vi kvar ifall det är någon som vill säga hej eller följa med vidare någonstans. Just vår spelning finns också som ett evenemang på Facebook: https://www.facebook.com/events/1383985475172315/?ref=22 Klicka "kommer" och gör oss glada!

Vår låt "Hösten" finns nu också på Spotify, för den som vill lyssna!




Ha en fin vecka alla!

6 kommentarer:

madelein sa...

Härliga höstfärger!! Hoppas allt är ra med er!

Freja sa...

Visst är hösten vacker i solsken1 Och dina byxor går inte heller av för hackor!

susanne sa...

Superfina bilder och fin blogg.
Instämmer med föregående..vilka snygga byxor!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det är så härligt med höst! :)

madelein sa...

Ja, man får känna efter lite då och då. Jag är en sån person som lätt slukas upp av det jag gör.

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Härlig höstbild på dig!
Lycka till på Lördag med spelningen.
Min man hälsar och tackar för den snälla kommentaren om garaget.
Kram Anette