torsdag 24 oktober 2013

Dotterns rum - Del 3 - Legobordet

En av de första möblerna som flyttades in i sonens rum var ett legobord. Självklart ville dottern också ha ett till sina legogrejer. Problemet var bara att hennes rum inte är lika stort och att det redan var ganska mycket andra saker som skulle få plats där.


Vi löste det genom att ge henne ett lite mindre legobord. Mitt allra första egna köksbord, som vi sparat i lagården, passade perfekt för ändamålet. Det kommer från Ikea och är 75x75 cm. Eftersom det är i obehandlat trä bestämde vi oss efter ett tag för att klä in det i vaxduk.Sen dröjde det lite drygt ett halvår innan jag väl fick tummen ur, så den var alldeles skrynklig när jag plockade fram den. Som tur var rätade de flesta skrynklorna ut sig efter att jag strukit duken med en blöt handduk ovanpå.


 

Jag klippte duken något större än bordsskivan och fäste den sedan med häftpistol. Dottern blev mycket nöjd med resultatet och nu syns inte mycket av duken längre för allt lego.

Titta in till helgen igen för rapport och foton från spelningen i lördags. Eller kika in här: https://www.facebook.com/Belta53

Nu till något helt annat. Ikväll ska jag hålla i "husmorsgymnastiken" för första gången. Vår ordinarie ledare är bortrest och frågade om jag kunde hoppa in. Jag är lite nervös men tycker samtidigt det ska bli jättekul. Jag kommer att köra ett eget pass som jag satte ihop i våras och det blir garanterat mer rock än vanligt. Hoppas bara deltagarna gillar det ;)

Ha det gott och stort tack till alla er läsare som hänger kvar trots att jag inte uppdaterar så ofta längre!

2 kommentarer:

madelein sa...

Toppenidé med ett Lego-bord!

Ann-Mari sa...

Vaxduken är som pricken över i:et på legobordet. Vilken bra idé för övrigt! Lycka till med gympan :-)
Ann-Mari