söndag 5 januari 2014

Älgköttbullar i loppisfynd och spelningar på gång

Tänkte bara titta in och visa ett loppisfynd som jag använde till att servera julköttbullarna i. Lite sent kanske så här efter jul och allt men älgköttbullar går väl bra att äta året om?


Stekpannan hittade jag när dottern och jag var på second hand-runda strax före jul. 65 kr tyckte jag var ett bra pris.

Recept på mina älgköttbullar hittar du här: http://ansibecki.blogspot.se/2011/12/algkottbullar-och-algfond.html

Skulle det finnas någon av mina läsare som är intresserad av att höra mitt band Belta 53 spela live så har vi tre spelningar framöver som ni hemskt gärna får besöka. Första spelningen är i Växjö på Musikhuset Bergendahlska gården. Det är lördagen den 18 januari och vi spelar kl. 12. Jag blev lite förvånad över att vi skulle spela mitt på dagen men just den spelningen är uppstarten i Livekarusellen och då spelar alla band på samma dag. Jag skulle bli fantastiskt glad om ni ville komma och stötta oss då!


I Växjö kommer vi att spela låten Annas ligister för första gången live. Fotona är från igår när vi repade in den låten. Det ska bli så kul att få köra den live!

De två andra spelningarna är kvällstid och det är den 7 mars på Kraftverket i Tranås och den 28 mars på fritidsgården Kapri i Nässjö. Gilla oss på Facebook för mer info framöver: https://www.facebook.com/Belta53/info

Hoppas ni alla haft en härligt jul- och nyårsfirande och att ni får en god fortsättning på det nya året!

5 kommentarer:

Emilia sa...

Fint loppisfynd! :) Lycka till med spelningarna!

madelein sa...

Härligt att ni får spelningar! Hade jag bott närmre hade jag kommit!

Anonym sa...

Kollat lite på klippen du lagt upp på youtube och mitt absoluta favorit är "priset hon betalar". Så brutalt ärlig!
Lycka till med alla spelningar!

Freja sa...

Snyggt fynd! Och älgfärs ist the shit! Synd att jag har så lågt till de ställen ni spelar på, ni får komma på Norrlandsturné...

Ansibecki sa...

Tack för glada tillrop :) Skulle gärna göra en Norrlands-turné eller en i Göteborgstrakterna :) Får se om vi blir betrodda med det nån gång i framtiden ;)

Särskilt tack till dig som glömde (eller kanske inte ville) skriva ditt namn. Kul att du gillar låten och att du talar om det :)