tag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post8135633967773641326..comments2023-09-18T14:20:36.301+02:00Comments on Ansibeckis gård: Grillning i eldhögenAnsibeckihttp://www.blogger.com/profile/08589760261447486475noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-21765711745231338322011-07-19T09:18:52.378+02:002011-07-19T09:18:52.378+02:00Vilken mysig tradition. Och bra dessutom. Håller m...Vilken mysig tradition. Och bra dessutom. Håller med dig, visst kan man pimpa korvgrillningen.<br />Roligt att ha så mycket rabarber. Min säsong är över. Jag måste hitta något dundergödsel :-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-47760019628081014142011-07-16T22:37:51.224+02:002011-07-16T22:37:51.224+02:00Låter som en bra födelsedag då :-)
Ja jösses, det ...Låter som en bra födelsedag då :-)<br />Ja jösses, det är bra när man hittar en helt ny garderob på ett och samma ställe för nästan inga pengar alls :P<br />Ha en fortsatt fin helg!!Barnens Hjältarhttp://www.barnenshjaltar.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-41931503835539315962011-07-16T11:25:55.505+02:002011-07-16T11:25:55.505+02:00Vilkan härlig eldhög ni har! Här kommer receptet p...Vilkan härlig eldhög ni har! Här kommer receptet på världens godaste rabarbermarmelad!<br /><br /><br />2 kg rabarber (8 stora stjälkar)<br />1 tumstor bit färsk ingefära<br />1 vaniljstång<br />Saft från 1 citron<br />½ dl vatten<br />1 kg syltsocker<br />(några droppar röd karamellfärg för syns skull=))<br /><br />Ansa och skär rabarbern i små bitar, strimla ingefäran, dela vaniljstången. Lägg i en gryta, koka upp tillsammans med citron och vatten. Låt koka i 15 min på svag värme. Häll på syltsockret och koka ihop marmeladen. <br />(Vill du prova om marmeladen är färdig; Lägg ett lock i frysen en stund. Droppa sedan marmelad på locket, kan man dra ett finger igenom marmeladen utan att den rinner ihop, då är den färdigkokad) Plocka ur vaniljstången, banda ner några droppar röd karamellfärg, häll upp på glasburkar; KLART! Bara att äta och njuta=) <br /><br />Tack för kommentaren på bloggen, måste ju säga att det är ömsesidigt=) KramPernillahttp://www.pernillasparadis.n.nunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-857667523449805872011-07-15T23:59:27.638+02:002011-07-15T23:59:27.638+02:00Härligt det ser ut! Gratta gubben så gott!! Visst ...Härligt det ser ut! Gratta gubben så gott!! Visst var det ett otroligt fynd! Ibland har man verkligen tur :-)Barnens Hjältarhttp://www.barnenshjaltar.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-19328197549838193422011-07-15T21:22:19.394+02:002011-07-15T21:22:19.394+02:00Det mesta går att elda upp - det är oftast bara en...Det mesta går att elda upp - det är oftast bara en fråga om tid och temperatur :PHenrik Olssonhttp://www.henrikolsson.eunoreply@blogger.com