tag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post2411232974068514204..comments2023-09-18T14:20:36.301+02:00Comments on Ansibeckis gård: Festivalmat/ födelsedagsmatAnsibeckihttp://www.blogger.com/profile/08589760261447486475noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-37534532291972903792012-06-11T08:06:55.755+02:002012-06-11T08:06:55.755+02:00Åh, vad coolt att göra langos själv! Det är en sto...Åh, vad coolt att göra langos själv! Det är en stor favorit på festival (även jag numera går på väldigt få...) och andra festligheter. Nu måste jag bara klura på om jag vågar ge det ett försök själv :-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-9880413774260482092012-06-10T22:33:34.938+02:002012-06-10T22:33:34.938+02:00...också jättegott! Ser redan fram emot nästa års ......också jättegott! Ser redan fram emot nästa års födelsedagsmat ;)Emiliahttps://www.blogger.com/profile/12529061464815130508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-16414494345630448732012-06-10T21:15:06.581+02:002012-06-10T21:15:06.581+02:00Grattis i efterskott! Oj, så avancerat att fritera...Grattis i efterskott! Oj, så avancerat att fritera langos hemma, men det såg fantastiskt gott ut, kanske ska våga mig på det jag med....Frejahttp://blogg.amelia.se/reddevil/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9089313593080569794.post-48162518713876913392012-06-10T20:22:33.950+02:002012-06-10T20:22:33.950+02:00:-)
Grattis på födelsedagen (i efterskott!). Jag ...:-)<br /><br />Grattis på födelsedagen (i efterskott!). Jag förknippar också langos med festival, men mest på avstånd med lite oslukt och skyltar med märkliga pålägg. Men, det här ser/låter ju gott! Vågar mig nog på att testa ändå!tinahttp://www.pickipicki.senoreply@blogger.com